MENU

Arclinea Barcelona – Muebles de cocina italianos

×
X

Light & Design

A REDESIGN WITH LOTS OF LIGHT

The main idea of this project was to redesign the current floor layout, generating a connection between the living room and the new kitchen. Our client, Maria José, was looking for a practical, functional Arclinea kitchen with an industrial design.

These three rooms occupy a space understood as continuous (although there is a glass that physically separates the kitchen from the rest) and is located in the privileged place of the floor, the main facade, getting the constant north light to bathe the space evenly during all day.

Interior design direction: Maira González and Josep Maria Borrell
Kitchen project management: Arclinea Barcelona.

Related projects

Carulla

Beverly West Residences, Los Angeles, USA

Siena, Italy

Tuscany, Italy

Winter Haven, USA

Girona

Request Info

Having read the Information Notice on the processing of data:

I consentI do not consent

for marketing activity

I consentI do not consent

for profiling

I consentI do not consent

for communication to third parties for marketing purposes

By clicking send button, I confirm that I request the service indicated in point a) of these guidelines; my consent to the processing of data for the purposes of the service, including the processing methods mentioned in these guidelines, including possible processing carried out in EU member states or non-EU countries.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies